decembrie 04, 2011

Intrebari...

    Unde ma aflu? Ce e acesta? Cine esti? Te cunosc cumva? Poti sa-mi spui unde ma aflu? Stai...dareu cine sunt? De ce nu mai stiu nimic? Pot sa-mi raspunzi la intrebari? Sau, sunt prea multe? Dar poti sa-ti mai pun?  
Stii ceva despre mine? Ce sunt? De ce sunt atat de confuza? De ce imi place atat de mult senzatia asta, de confuzie? Cat e ceasul? De ce ma simt foarte obosita? De ce e atat de lmpede ca apa de sambata? De ce vreau sa ascult muzica?  De ce nu-mi raspunzi? Am pus chiar asa multe intrebari?   
   Am prieteni? Stai...ce sunt aia? De ce ma cuprinde amuzamentul? Dar de ce, de ce? De ce toate propozitiile-intrebari incep cu de ce? Raspunsuri de ce nu poti gasi? Intrebari grele ti-am pus?  Imi pare rau.    
    De ce nu mai stiu nimic? De ce te uiti asa la mine? .... Stii ceva despre mine? Eu de ce sunt aici? Cum te cheama? De ce nu pot sa ma misc? Dar de ce pun atatea intrebari? De ce vreau sa stiu? De ce nu ma pot oprii? Dar de ce imi pasa? De ce ma simt vinovata? Am facut ceva rau? O crima? Un jaf? Am ranit, cumva, pe cineva? De ce soarele se intoarce impotriva mea? Ii pasa cuiva de mine? De ce lumea e atat de rea? Oare cate intrebari mai pot scoate la iveala? De ce nu se opresc odata? De ce nu pot sa ma enervez? 
   aaaa...acum pricep, sunt o fantoma.



 

3 comentarii:

Critici